fbpx

Allereerst bedankt voor het bezoeken van onze website over de kofferbakverkoop. We hopen u natuurlijk graag als verkoper te kunnen verwelkomen op onze deelnamelijst.

De kofferbakverkoop zal gehouden worden op het parkeerterrein van voetbalclub MBC’13, gelegen aan Sint Joosterweg 1.

Bij aankomst op de dag van de kofferbakverkoop in Maasbracht, zal de organisatie u naar uw standplaats begeleiden om uw voertuig te parkeren.

De organisatie zal verder zorgen voor een toiletvoorziening en een catering tegen aantrekkelijke prijzen. Ook zal de organisatie net als andere jaren zorgen voor publiciteit via de diverse soorten media, zodat de markt een grote bekendheid krijgt.

Om zeker te zijn van een standplaats op onze kofferbakverkoop dient u zich vooraf aan te melden via deze website, hieraan zijn geen reserveringskosten verbonden.

Meldt u zich vooraf niet aan, dan kan de organisatie u geen garantie geven voor een standplaats. U moet dan tot 8.00 uur wachten of er nog plaatsen vrij zijn op het terrein.

Bij inschrijving voor een standplaats op de kofferbakverkoop moet u eerst ons reglement lezen alvorens u zich aan kunt melden. Na inschrijving ontvangt u de benodigde informatie van de organisatie.

Aanmelden verkopers op het terrein:

– Tussen 7.00 en 8.00 uur

– Opruimen vanaf 15.00 uur

Kosten standplaats:

Auto = € 10,-

Auto met aanhanger = € 15,-

Bus = € 15,-

Bus met aanhanger = € 20,-

Categorieën: Kofferbakverkoop

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.