fbpx

Reglement kofferbakverkoop Maasbracht

 1. De vooraf gemaakte reservering geeft u éénmalig toegang met uw voertuig tot de gehuurde standplaats en geeft twee personen, ongeacht de leeftijd gratis toegang tot het terrein. Bij meer dan twee personen boven de 12 jaar dan betaalt u € 1,- per persoon extra.
 2. Bij de ingang van het terrein wordt uw reservering gecontroleerd en wordt contant en gepast afgerekend.
  a. Na inschrijving krijgt u een bevestiging van uw reservering. Print deze uit en neem deze mee.
 3. De indeling van het terrein en dus uw standplaats wordt op de dag zelf bepaald door de volgorde van aankomst. Het is niet mogelijk vooraf een bepaalde standplaats te reserveren. De organisatie wijst u uw standplaats aan.
 4. Verkopers dienen zich op de dag van de kofferbakverkoop tussen 7.00 en 8.00 uur te melden bij de ingang van het terrein. U dient van 9.00 uur tot de sluiting van de markt om 15.00 aanwezig te zijn. Het is niet mogelijk eerder uw standplaats op te ruimen of het terrein te verlaten.
  a. Is er een zéér dringende rede dat u eerder het terrein dient te verlaten, meld dit dan aan de organisatie.
 5. In verband met de veiligheid van de bezoekers mag er na 8.00 uur en voor 15.00 uur niet meer worden gereden op het terrein. Indien dit noodzakelijk is wordt dit gedaan op aanwijzingen van de organisatie.
 6. U dient de standplaats schoon achter te laten en het door u gemaakte afval en niet verkochte artikelen zelf mee naar huis te nemen. Op goedkeuring van de organisatie mag u pas het terrein verlaten.
 7. Het is verboden illegale producten en software, levende goederen, etenswaren, drank, auto’s en wapens te verkopen. Tevens is bedrijfsmatige handel en grootschalige verkoop van partijgoederen niet toegestaan.
 8. Het bijhalen en/of nabrengen van goederen buiten het terrein is niet toegestaan.
 9. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de verkoper.
 10. U dient al uw eigendommen binnen uw standplaats te plaatsen. Er mogen geen voorwerpen of obstakels buiten de standplaats komen. Tevens mag u niets op de grond schrijven of in de grond slaan.
 11. Het onaangekondigd maken van reclame, propaganda of het verspreiden van reclame-materiaal op of rond het terrein is verboden.
 12. U bent als verkoper volledig aansprakelijk voor uw eigen handelen. Indien u overtredingen maakt mag de organisatie het wettelijk gezag inschakelen.
 13. Deelname aan de kofferbakverkoop in Maasbracht geschied volledig op eigen risico. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van diefstal, verlies of schade aan eigendommen (incl. voertuig), lichamelijk letsel, weersomstandigheden of welke vorm van schade dan ook.
 14. In alle gevallen die niet beschreven staan in bovenstaand reglement doet de organisatie een bindende uitspraak.
 15. Indien u uitgesloten wordt van deelname door de organisatie, omdat uw in overtreding bent met bovenstaand reglement wordt het eerder betaalde deelnemersgeld niet terugbetaald.
 16. Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt om u te voorzien van verdere informatie betreffende de kofferbakverkoop te Maasbracht. De gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt of verspreidt.

De organisatie wenst u een gezellige succesvolle dag toe en hopen u volgende keer weer terug te zien op de kofferbakverkoop in Maasbracht.

Categorieën: Kofferbakverkoop

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.