Op de vrijdag voor de carnaval organiseert Zonger Drank Geine Klank al vele jaren haar eigen evenement met een knipoog.

Zo is er in het verleden het Monsigneur D’Roncken solistenconcours geweest, het Baeker Beervaat Hangen en vorig jaar een geslaagde Bontj Aovend. Ook dit jaar hebben we ons weer iets laten invallen: De eerste Baeker Snowavond vindt plaats in de Après-ski Haöf in de Baek bij Twanzi Hinterseer. Op de lange latten of met de slee gaan we dan de carnaval inluiden op deze gratis toegankelijke avond. Natuurlijk heeft de joekskapel de beste artiesten van eigen bodem geregeld die de tent volledig op zijn kop komen zetten en treedt de joeks ook zelf op. Traditiegetrouw is deze avond de uitroeping van de joeksprins en we kunnen verklappen dat het er weer een uitroeping om niet te vergeten wordt, misschien wel nog hilarischer dan het laatste jaar… Er is een geweldig team bezig geweest met de voorbereiding en uitvoering. De dan uitgeroepen prins heeft op dezelfde plek, op carnavalszondag, de onoffisjele receptie.

2013_snowavond_outlines_klein

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie